Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین کلانتری با اشاره به راه اندازی ایستگاه غربالگری با امکانات قوی و کنترل ورود خودروهای با پلاک غیربومی از برگزاری مراسم عزاداری ماه محرم با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح زاگرس استاندار کهگیلویه و بویراحمد در نشست ستاد مقابله با کرونا گفت: نیاز است که مطب‌ها پروتکل‌ها را بیشتر رعایت کنند، افرادی که رعایت می کنند تشویق شوند و با افرادی که رعایت نمی کنند باید برخورد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین کلانتری بیان کرد: موضوع نگران‌کننده در بویراحمد سرعت روند افزایشی است اگر با این سرعت جلو بورد کار سخت می شود.

وی افزود: شرمنده تالاردارها و پاساژ ها هستیم می خواهیم مردم سلامت باشند دستگاه قضایی ما اگر تا ۲ شب در خیابان است برای حفظ سلامت مردم است.

کلانتری ادامه داد: مجبور هستیم از امروز یک ایستگاه غربالگری قوی با امکانات قوی و کنترل ورود خودروهای با پلاک غیر بومی انجام شود از امروز به مدت یک هفته انجام شود خدمت افراد حفظ شود اما کنترل نیز جدی شود.

وی تاکید کرد: به همکاری همه ائمه جمعه و تریبون‌دارها نیاز داریم رساته ها کمک کنند مهمترین مسله حیات انسان هاست.

کلانتری با اشاره به در پیش بودن ماه محرم گفت: با رعایت پروتکل ها باید انجام شود اصل مراسم هست اما در فضای باز باشد، عزاداری امام حسین رمز حیات ماست مجالس عزاداری ما باید الگو باشد همه موارد رعایت شود تلاش کنیم در استان الگوی کشور باشیم، چه اشکال دارد نذر ماسک داشته باشیم که هیچکس بدون ماسک وارد مجالس نشود.

وی در ادامه این نشست گفت: گچساران در وضعیت قرمز است اما زحمت هایی کشیده شده است از مردم گچساران تشکر می کنم در آنجا اگر کسی ماسک استفاده نکند زشت است فرهنگ خوبی در گچساران شکل گرفته است در هفته آینده شاهد بهتر شدن وضعیت این شهر خواهیم بود.

استاندار تاکید کرد: به دنبال اقدام مقابله ای نیستیم باید کار مشارکتی فرهنگی داشته باشیم این کار مقابله ای فقط در شرایط اضطرار است و راهی نمی ماند برخورد مقابله ای آخر خط است و خواست ما نیست مگر اینکه مجبور شویم چاره ای جز بستن مکانی مثل آبشار نداریم همه باغ و تالارها در آبشار باید بسته شود تبعیضی نباید باشد باید اعمال شود و در جلسه مصوب شده است.

کلانتری ادامه داد: تالارها این هفته کاملا تعطیل است ما نیز از وجود نشاط و شادی دیگران خوشحال می شویم اما شرایط مناسب نیست و باید کنترل شود عروسی در منزل بدتر است چون فضا هم بسته است.

وی اضافه کرد: در این شرایط کارت عروسی در حقیقت دعوت به کرونا است چه اصراری است که در این شرایط سخت مردم را جمع کنیم، این تجمعات نباید شکل بگیرد با چه بیانی بگوئیم این تجمعات نباید شکل بگیرد اکر شرایط را آرام کنیم کار تالارها هم شروع می شود.

استاندار تاکید کرد: ما مخالف عروسی نیستیم بلکه مخالف تجمع هستیم با کسانی که موارد بهداشتی را رعایت نکنند برخورد می شود چرا باید لشکر لشکر آدم به مراسم ترحیم بیایند، ما دنبال برخورد نیستیم مجبورمان می کنند اما با عوامل به خطر انداختن جان مردم برخورد می کنیم با اراذل اوباشی که مقابله کنند برخورد می شود.

کلانتری ادامه داد: آرایشگاه ها و گیم نت هایی که بهداشت را رعایت نمیکنند تعطیل کنید هر کدام هم رعایت میکنند خودم کادو آنها را می دهم.

وی در بخش دیگری از صحبت هایش گفت: اکنون واکسن و داروی قطعی وجود ندارد، و تنها جایگزینی به نام ماسک، عدم حضور در تجمعات و رعایت بهداشت است، باید یاد بگیریم می توانیم با کرونا زندگی کنیم و تلفات نداشته باشیم .

استاندار در پایان گفت: رفتار بسیار متمدنی از گچساران دیدم اگر کسی ماسک ندارد شبیه این است کار زشتی انجام داده است خروجی همه اقدامات این است که برای حفظ سلامتی مردم تلاش کنیم.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۱۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نسبت به کلاهبرداری از مردم در پوشش خرید و فروش عتیقه

به گزارش صدای ایران از ایسنا،وحید سلطانی، با اشاره به کلاهبرداری در حوزه فروش اشیاءتاریخی گفت: یکی از مواردی که چندین سال است شاهد وقوع آن هستیم، کلاهبرداری در پوشش فروش سکه‌های تاریخی یا اجناس و اشیای قدیمی است، شیوه‌ای که اگر روزگاری با ترفند پیامک و ... انجام می‌شد امروزه با پیچیده‌تر شدن روابط و تحولات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی، مصادیق آن نیز پیچیده‌تر از قبل شده است.

وی ادامه داد: در حوزه میراث فرهنگی، مصادیق مجرمانه از قبیل خرید و فروش اموال تاریخی ـ فرهنگی که در اصطلاح عامیانه به آن عتیقه‌جات، دفینه یا اموال زیر خاکی می‌گویند نیز وارد حیطه‌های کلاهبرداری یا به کارگیری شیوه‌های متقلبانه از طریق جعل و اسناد جعلی شده است. تجربیات روان‌شناسی نشانگر آن است که متقلبان بدل انداز، کلاهبرداران و جاعلان اموال تاریخی ـ فرهنگی، بهره هوشی بالاتر از قربانیان خود را داشته و از این طریق توانسته‌اند با توسل به شیوه‌های متقلبانه و طمع خریداران، آنان را به دام خود جلب و با طعمه‌گذاری از این افراد کلاهبرداری کنند.

سلطانی با بیان اینکه قانون‌گذار در بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی از ماده ۵۵۸ تا ۵۶۹ (فصل نهم ـ تخریب اموال تاریخی، فرهنگی) به جرم انگاری و مجازات رفتار‌های مجرمانه مرتبط با میراث فرهنگی پرداخته است، گفت: نگاهی به آمار یگان زحمت‌کش حفاظت میراث فرهنگی، حکایت از آن دارد که تنها در سال ۱۴۰۲ و استان اصفهان، از میان اموال تاریخی ـ فرهنگی کشف شده، فقط یک ششم آن اصالت داشت و مابقی تقلبی بودند. لازم به ذکر است همین روند را در استان‌های درگیر با موضوع حفاری غیرقانونی مانند استان‌های مازندران، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی و گیلان و ... را نیز با فراوانی کمتر شاهد هستیم.

این جرم شناس با تاکید بر اینکه عمده اشیاء تاریخی که به فروش می‌رسد جعلی و در واقع دامی برای کلاهبرداری از مردم است، گفت: متأسفانه سقوط برخی از ارزش‌ها و ترویج روحیه یک شبه پولدار شدن، سبب شده تا تعداد قابل توجهی از مردم به سمت چنین معاملاتی گرایش پیدا کنند. از طرفی دیگر نیز گستردگی پهنه میراث فرهنگی و تمدن کشور در کویرها، کوه‌ها و نقاط دور از دسترس و همچنین کمبود بودجه و نیروی انسانی آموزش به این معضل نیز دامن زده است.

وی ادامه داد: آگاهی مردم نسبت به شیوه‌های کلاهبرداران که در بستر‌های فضای مجازی نیز متأسفانه شاهد آن هستیم، توجه به هشدار‌ها و آموزش‌های مسئولین امر به جهت پیشگیری از قربانی شدن در برابر این نوع جرایم، در ناکام گذاشتن مجرمان بسیار تأثیرگذار است.

سلطانی درباره اینکه افراد در صورت مواجهه با کلاهبرداران چه باید انجام دهند، گفت: برخی زمانی که مورد کلاهبرداری قرار می‌گیرند به سبب آنکه خود مرتکب اقدامی غیرقانونی شده‌اند، از طرح شکایت واهمه دارد. اما توصیه من این است که در صورت مالباختگی، حتماً موضوع را به ادارات کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان‌ها اطلاع دهند شود تا یگان حفاظت پیگیری‌های لازم را برای شناسایی، تعقیب، دستگیری و استرداد وجوه با هماهنگی مقام قضایی انجام دهد.

دیگر خبرها

  • هماهنگی با ثبت احوال برای حضور تماشاگران روی صندلی مشخص؛ علوی: الزامات رعایت نشود لیگ به تعویق می‌افتد
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • سوگ مردم استان یزد در محرم شهادت امام جعفر صادق (ع)+ فیلم
  • دعوت علما و روحانیون اهل سنت از مردم گنبدکاووس برای حضور پر شور در مرحله دوم انتخابات
  • هشدار نسبت به کلاهبرداری از مردم در پوشش خرید و فروش عتیقه
  • برگزاری مراسمات عزاداری سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) در گیلان
  • برگزاری مراسمات عزاداری سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) در گیلان
  • عکسی نایاب از شیوه حمل و نقل جنازه مردم در دوره قاجار